Eslövs BKFotbollMalmö FFNyheter

MFF-talang återvänder till Eslövs BK

Granit Rushiti lämnar MFF U19 för spel i division 2-nykomlingen Eslövs BK.

Den 18-årige anfallaren är fostrad i EBK. Därmed blir det en comeback för honom i hemmaklubben.

I MFF har Granit Rushiti spelat ett par säsonger, först i U17 och sedan i U19. I år blev det dessutom spel i U21 och även 45 minuter i den tidiga träningsmatchen mot FC Roskilde när MFF-tränaren Magnus Pehrsson en kylslagen februaridag ställde upp med en mycket ung startelva. Rushiti spelade den första halvleken.

Tidigare har EBK gjort klart med Jens Lynard  från IF Lödde, målvakten Tobias Kristensson från Lunds BK, Majid Badran från Helsingborgs IF:s U19 och Andreas Berg från Staffanstorp United. Dessutom har Euron Rezniqi återvänt efter en kort låneperiod i Snogeröds IF.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close