FotbollKlubbarTrelleborg FF

Två talanger till Trelleborgs FF

Ytterligare två talangfulla spelare väljer nu att ansluta till Trelleborgs FF. Det är den 23-årige målvakten Erika Nykjaer och den 18-åriga ytterbacken Julia Jonasson som är de senaste i raden av nya spelare enligt pressmeddelande från klubben.

23-åriga Erika Nykjaer är en målvakt som detta år har tillhört LB07:s Allsvenska trupp.

– Erika är en modern målvakt som har väldigt många fina kvalitéer och som vi tror ska kunna utvecklas ytterligare i vår miljö. Med Erika har vi en enormt viktig pusselbit på plats och tillsammans med Emy Alerskans så har vi division 1:s bästa målvaktspar, säger Hans Malmgren, huvudtränare för damlaget.

Ytterbacken Julia Jonasson kommer närmast från LB07:s F19-trupp men har fått sin utbildning i BK Höllviken. Julia är just nu under rehab på grund av operation i bägge sina hälar och förväntas vara tillbaka i träning under februari månad.

– I Julia får vi en spelare som förutom en fin blick för spelet också har bra passningsspel och hög spelintelligens, säger Hans Malmgren.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close