H65HandbollLUGINyheter

H65-tränaren Ola Månsson har fokuserat på fysträning

SHE har varvat upp igen efter EM-uppehållet och ett av de hetaste mötena spelas i Lund mellan LUGI och H65 Höör.
– Jag är osäker på var vi står, säger H65-tränaren Ola Månsson.

I dagarna blev det officiellt att Ola Månsson förlänger sitt kontrakt med H65 Höör. Efter ett guld och ett silver är siktet inställt på en ny SM-final, som till våren spelas i bäst av fem matcher.

– Spelarna fick vara lediga ett tag under EM, där vi hade Mikael Mässing som representant, och den senaste tiden har vi fokuserat hårt på fysträning. Det har inte blivit lika mycket handboll som vanligt vilket innebär att jag är lite osäker på var vi står.

H65 har tagit nio segrar på lika många matcher i SHE, varav bortasegrar mot huvudkonkurrenterna Skuru och Sävehof.

– Min tanke med träningsupplägget är att vara så bra som möjligt i slutspelet och i en eventuell final. Det är inte nu vi ska vara som bäst, poängterar Ola.

– Mot LUGI är det alltid speciella matcher. Vi slog ut dem i semifinalen i fjor och alla spelarna har väldigt bra koll på varandra. Jag har stor respekt för motståndet i deras hemmaarena – samtidigt älskar vi att spela sådana här matcher och brukar ha en hel del egna supportrar på läktarna. och vårat bortafacit går ju inte att klaga på, vi har inte förlorat en bortamatch i grundserien under de två senaste säsongerna.

Nämnas kan att även LUGI:s tränare Dragan Brljevic har förlängt sitt kontrakt (med två år).

Christoffer Ekmark

Foto: Bildbyrån

NordicBet har följande odds på lördagens SHE-derby

LUGI-H65 Höör

1: 4,95, X: 8,45, 2: 1,28

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close