FotbollHelsingborgs IF

Adam Eriksson förlänger kontraktet med Helsingborgs IF

HIF har förlängt kontraktet med vänsterbacken Adam Eriksson, som tecknat ett nytt 2+1årsavtal.

Efter fyra säsonger i Falkenbergs FF anslöt Adam Eriksson till HIF i december 2015. Under sina tre säsonger i den rödblåa tröjan har han spelat exakt 100 tävlingsmatcher, stått för två mål och 21 framspelningar.

Under 2018 spelade han samtliga minuter och växte under året fram till en publikfavorit på Olympia. Nu står det klart att 28-åringen blir kvar i HIF.

– Det har varit på gång ett tag och nu när det är klart känns det jättebra. För mig var det ett självklart val att stanna i HIF. Jag trivs jättebra i staden och i klubben och ser väldigt mycket fram emot att spela i allsvenskan med HIF nästa år, säger Adam i ett pressmeddelande.

Per-Ola Ljung är glad över att få fortsätta arbeta med vänsterbacken.

– Det är såklart viktigt att vi med stor kontinuitet kan fortsätta arbeta med laget och vårt spel. I Adam har vi en spelare som väldigt ofta är uttagningsbar och har sin styrka i det offensiva spelet. Han håller på att bygga upp sin egen historia i klubben så det är skönt att vi nått en överenskommelse om ett fortsatt samarbete, säger huvudtränaren i ett pressmeddelande.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close