FotbollKristianstads FCNyheter

Kristianstad FC meddelar värvning – och ny roll till kaptenen

I slutet av veckan presenterade Kristianstad FC två nyheter i A-truppen. Den första är nyförvärvet André Andersson. Den andra rör lagkaptenen Armin Aganovic, som tilldelats en ny roll inom föreningen. 

24-årige André Andersson har värvats till Kristianstad FC för att konkurrera om målvaktsposten. Andersson kommer närmast från division 3-klubben Hörvikens IF.

– Det här känns som ett bra steg att ta. Jag har fått en bra bild av klubben och det ska bli roligt att få vara en del av det nya Kristianstad som byggs, säger André Eriksson till klubbens hemsida.

Kristianstad FC:s sportchef, Dennis Nanasi, om nyförvärvet:

– Det innebär att vi har två riktigt bra målvakter. Det är även två bra killar och jag är säker på att de kommer att fungera bra ihop. Nu känns det som att vi har det riktigt bra ställt defensivt och det kan du vinna många matcher i ettan på, säger Dennis Nanasi till klubbens hemsida.

Armin Aganovic. Foto: Bildbyrån

För alla KFC-sympatisörer kan klubben även meddela att man förlängt kontraktet med lagkaptenen Armin Aganovic – och gett denne en ny roll inom föreningen. Lagkaptenen kommer, utöver sin framträdande roll på planen, att vara anställd som marknadskoordinator. Fotbollsspelare på kvällstid och helger. Marknadskoordinator på dagtid. Armin Aganovic kommer att spela huvudrollen på flera plan för Kristianstad FC under kommande säsong.

– Armin(Aganovic) är en otroligt viktig spelare för oss. Han är lagkapten och den spelare som vi helst av allt ville göra klart med. Nu har vi hittat en lösning som vi tror kommer att bli riktigt bra, säger sportchefen Dennis Nanasi till klubbens hemsida.

Huvudpersonen själv, Armin Aganovic, ser inspirerat på sin nya roll.

– Det känns oerhört inspirerande och jag sprudlar av idéer hur vi ska kunnat få fart på klubben och fotbollen i stan, säger Armin Aganovic till klubbens hemsida.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close