skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack: Möt Olof Persson

Ett år med förtvivlan, framgång och förändringar. I veckans avsnitt summerar vi tillsammans med Olof Persson hans tid i föreningen som assisterande tränare under Åge, Allan, Magnus och Uwe. 
Det blir snack om sista natten med gänget i Istanbul när domaren blåste av matchen och alla känslorna kom på en och samma gång. Vad har Olof lärt sig av de olika tränarna han jobbat med under åren (deras styrkor och svagheter) och vad kommer han att sakna mest med jobbet? Vilken av spelarna har mest humör och vem är glädjespridaren i omklädningsrummet? Dessa frågor får du svar på i avsnitt 145 av BLÅTT SNACK. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close