skanesport_desktop-panorama-1

IK PanternIshockeyNyheter

Black Panter anordnar ”häftigaste bortaresan någonsin”

Den 26:e december, på annandagen, anordnar supporterfalangen Black Panter, det som, enligt egen utsago, blir den ”häftigaste supporterresan någonsin”. Resan rör IK Panterns bortamöte med Tingsryd. 

På onsdag går färden mot Tingsryd och Black Panter har följande budskap till de som ska följa med:

”Annandag Jul 26 dec 2018 sker den häftigaste bortaresan någonsin i Panterns supporterhistoria. Vi kommer slå rekordet ifrån den 13 jan 2006 och som det ser ut nu, kommer minst 40 supportrar åka tillsammans till Tingsryd.”

– Det ska bli väldigt kul. För att visa alla som vill se hur det skulle kunna se ut och låta när vi är på plats, säger Black Panters styrelseledamot, Björn Fager Bengtsson, till Skånesport.

Black Panter har bojkottat IK Panterns hemmamatcher under säsongen. Den 27:e januari kommer nästa möte äga rum, där supporterföreningen fattar nästa beslut i frågan. Man kommer alltså inte att finnas på plats när laget säsongsdebuterar i nyrenoverade Malmö Isstadion, den 6: januari.

– Så har det varit, ja. Det är ett beslut att vi fortsätter att lysa med vår frånvaro fram tills nästa medlemsmöte, som hålls den 27:e januari. Saken är inte så enkel som att det är Rosengårds ishall som har hållit oss borta, utan det är tillståndet i vår kära förening. Detta har gjort att vi visar vår avsky mot det som sker. Beslutet har dock inte varit lätt att fatta, då det tär på en som supporter att inte vara på plats och stötta sina pågar på isen. Men det är såhär det har fått bli, säger Björn Fager Bengtsson, till Skånesport. 

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close