FotbollNyheterTrelleborgs FF

Camara Jönsson om förlängningen med TFF

Tidigare under veckan bekräftades det att Salif Camara Jönsson stannar i Trelleborgs FF även över 2019. Den 35-årige lagkaptenen, som fick stora delar av 2018 spolierade på grund av en hälseneskada, går därmed mot sin femte raka säsong i TFF-tröjan.

Efter Trelleborgs FF:s uttåg ur Allsvenskan kändes det föga troligt att man skulle få behålla sin anfallare över ytterligare tid. Men så blev inte fallet. Nu berättar Salif Camara Jönsson om vad som grundlade beslutet.

– Dels för att jag älskar fotboll, jag gillar Trelleborg så klart och jag trivs i klubben. Sen för att jag känner att jag har mer att ge. Jag vill ha revansch för detta året som har förstörts av skador och att det inte gick så bra. Jag vill vara med och fortsätta denna resa och förhoppningsvis ta Trelleborg tillbaka till Allsvenskan, säger han till klubbens hemsida.

Anfallaren medger att det fanns en viss osäkerhet inför valet av förläggning.

– Självklart ska jag väl inte säga, utan det fanns bitar runt omkring som var tvungna att matcha som jobb och familj, men när vi hittade lösningar på det så var det självklart att skriva på. Men fram till att de bitarna var lösta så var det osäkert, men vi hittade lösningar och då var valet enkelt, säger Camara Jönsson.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close