Eskilsminne IFFotbollNyheter

Han ska stärka upp Eskilsminnes damer

Eskilsminne IF har tillfört ytterligare en ingrediens till sin organisation på damsidan. Suad Mujkovic ansluter och kommer ha hand om de fysiska bitarna i truppen. Inledningsvis kommer Mujkovic att vara tillgänglig för A-truppen under en träning plus en match per vecka.

 

Suad Mujkovic kommer, liksom nye huvudtränaren Izet Kaljic, från IFK Simrishamn. I juni kommer han att ta sin examen som fysioterapeut och sjukgymnast, men redan nu är han väl förberedd för att ta hand om fysdelen hos Eskilsminnes damer.

– De senaste tre åren har jag utbildat mig och kommer att välja en privat yrkesbana inom fysioterapi. Målsättningen är att arbeta antingen som egen eller exempelvis inom primärvården, förklarar Suad som på tisdagen gästade sin nya klubb för första gången, säger Suad Mujkovic till klubbens hemsida.

– Jag har känt Izet(Kaljic) i många år och när han frågade mig och berättade om klubben blev jag jätteintresserad. Jag har även haft samtal med sportchef Kalle Olsson och mitt intryck av Eskilsminne IF som förening är enormt gott.

– Det ska bli oerhört intressant att få jobba så nära ett lag. Jag ser verkligen fram emot att få starta upp med nya jobbet i januari när träningen drar igång, berättar 23-åringen som gav ett oerhört positivt intryck, avslutar Suad Mujkovic.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close