skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Jim Andersson från Malmö till Ystad

Högersexan Jim Andersson som just nu spelar sin 5e säsong i HK Malmö har skrivit på ett tvåårs avtal med Ystads IF fr.o.m. sommaren 2019.
Det meddelar YIF i ett pressmeddelande.

Jim, som har RP Linköping som moderklubb och kom till Malmö redan 2014, är en förhållandevis stor kantspelare och har näsa för mål.
Marcus Lindgren, sportsligt ansvarig:
– Jag är jättenöjd med att vi lyckats knyta Jim till oss och det är en riktigt bra spelare vi får till oss med meriter från ligalandslaget och nu även värdefull rutin från Europacupspel med Malmö.

Tränare Jerry Hallbäck:
– Vi hälsar Jim hjärtligt välkommen till Ystad IF och ser fram emot att använda Jims kvalitéer i YIF. Jim är en spännande spelare som utvecklats mycket de senaste åren, stark bakåt, snabb i kontringsspelet, säkra avslut från kantlägen och användbar i spelet inåt i banan med sin längd och skytte.

Jim Andersson:
– Det känns kul och spännande att nästa säsong spela i Ystads IF, det är en klubb och trupp med stor potential och bra spelare på varje position. Jag tror miljöombytet kan göra mig gott efter 5 otroligt lärorika år i HK Malmö. Jag hoppas och tror att jag kan bidra med mycket både på och utanför planen.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close