Ängelholms FFFotbollNyheter

Roar Hansen tillbaka i Ängelholms FF

Bild från 2007 under Hansens första sejour i Ängelholms FF. Foto: Bildbyrån

Han tränade klubben mellan 2006 och 2010 – där avancemang till Superettan, och sedermera en femteplats i samma serie, bland annat avhandlades. Nu är Roar Hansen tillbaka i Ängelholms FF efter åtta år på den högsta svenska nivån.

Roar Hansen kom till Ängelholms FF efter två säsonger i Landskrona BoIS och Allsvenskan. Därefter har det blivit Östers IF, Helsingborgs IF, Åtvidaberg och IFK Värnamo för den Perstorp-födde 52-åringen.

Roar Hansen till ÄFF:s hemsida om att vara tillbaka i klubben:

– Det känns både roligt och spännande. Det känns lite grann som att man börjar med ett projekt som ska byggas inför framtiden. Vi pratade redan för ett år sen lite grann och nu återupptogs en kontakt. ÄFF förklarade för mig hur man tänker för framtiden. Jag är väl medveten om att det är Division 2, men på något sätt så gillar jag projekt där man ska bygga upp någonting och det var väl det som fällde avgörandet.

Vad kan då alla ÄFF-sympatisörer förvänta sig av 2019?

– Eftersom vi inte har så många spelare på kontrakt idag så är det för tidigt att säga. Men ska man vara ärlig så gillar jag offensiv fotboll med ett bra passningsspel. Det handlar om att vinna så många matcher som möjligt i Division 2. Eftersom ÄFF trillade ur Division 1 ifjol så får vi automatiskt press på oss. Därför blir det viktigt att få tag i en trupp som verkligen vill vara där. Kortsiktigt ser jag fram emot den 8 januari. Det är mycket som ska göras under försäsongen, men det ska bli spännande och jag ser fram emot jobbet, säger Roar Hansen till Ängelholms FF:s hemsida.
Joel Ask
Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close