IK PanternIshockeyNyheter

Panterns ordförande: Medvetet val med helt ren matchdräkt

Den här säsongen spelar IK Pantern i HockeyAllsvenskan med en helt ren matchdräkt, utan logotyper och sponsorer. Det är ett val klubben gjort och fått alla samarbetspartners att ställa upp på.

– Vi vill visa upp vår matchdräkt så som den ska se ut och på det sättet visa en stolthet för vår förening. Vi tycker det är ett snyggt sätt att värna om vårt varumärke, säger Panterns ordförande Peter Nilsson i ett pressmeddelande.

– Företagen som ”osynligt syns” på vår matchdräkt, och som fått platsen i vilken annan förening som helst för sin sponsorinsats, är Mekonomengruppen, Cormac, Child10, NocNoc, ICA Maxi Västra hamnen, Intersport och AKEA, fortsätter han och berättar att de egentligen skulle synas på matchdräkten men villigt ställt upp på att välja andra alternativ på sarg eller is.

– Jag tror inget annat lag i Sverige spelar med en ren matchdräkt. Däremot är det mer eller mindre en standard i NHL till exempel. Så vill vi också presentera IK Pantern 2018/2019. Det har ifrågasatts en del om vi inte lyckats sälja in tillräckligt med sponsorer då matchdräkten ansetts vara tom. Men det är dags att företagen som gör detta möjligt offentliggörs. Jag hoppas att fler lag i hockeyallsvenskan och SHL kan följa efter, det är så mycket snyggare, konstaterar Peter Nilsson.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close