skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack summerar säsongen och blickar framåt

Ett himmelsblått år som gått från hopp till förtvivlan och tillbaka till hopp. Ole och Hasse försöker summera gångna säsongen med tränarbyte, Europaspel och Håkan Jeppssons tragiska bortgång. 
Det blir snack om vilket arv Magnus Pehrsson lämnar efter sig och om de på senare åren allt för frekventa tränarbytena. Röslereffekten – ”one hit wonder” eller något permanent? Rykten säger att Bachirou är på väg bort och om det ligger någon sanning i det? Vem skulle kunna ersätta? Det blir givetvis också snack om vad Håkan Jeppsson betytt för MFF och den stora utmaningen med att hitta en ny ordförande. Fortsatt Europaspel och ”Cuppajäveln” berörs också (nästa år 30 år sedan senast…) Detta och mycket mer som vanligt i Blått Snack. Välkommen till årets sista avsnitt (för övrigt nummer 146 i ordningen). Cieroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close