IshockeyNyheterRedhawks

Nick Olesen med assist i SHL-debuten: “Jätteroligt”

Inhämtad från IK Pantern fick Nick Olesen debutera för Malmö Redhawks i gårdagens möte med Skellefteå.

Redhawks vann med 3-2, i en dramatisk tillställning, där Nick Olesen noterades för en assist.

– De var jätteroligt att spela här. Lite skillnad på att vara i Rosengårds ishall och i Malmö Arena. Det är klart att det ger lite extra när det är mycket folk på läktarna, säger Nick Olesen till Malmö Redhawks hemsida.

– Det är samma typ av hockey här som i Allsvenskan. Tränarna hade sagt till mig att spela mitt spel, så som jag gör i Pantern. Det var svårt i början, då jag inte fick ha pucken så mycket. Men senare blev det bättre.

SHL-debuten avklarad för Olesen – men dansken kan ännu inte svara på om det blir fler.

– Vi får se. Jag tar det dag för dag, men vi får se vad som händer, avslutar den danske forwarden.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close