HandbollHK Malmö

Daniel Ekman till HK Malmö

HK Malmö har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv till den kommande säsongen. Daniel Ekman född 1995 och med Guif som moderklubb har skrivit på ett två-årsavtal med HK Malmö. 

– Daniel är en teknisk och individuellt skicklig niometersspelare. Han är en spelare med fart och finess en så kallad spelande mittnia som gör andra bra. Daniel kommer att vara en viktig kugge i vårt fortsatta lagbygge för att utmana om SM-guldet. Vi ser fram emot att använda Daniels kvalitéer i HK Malmö säger Stian Tönnesen tränare i HK Malmö i ett pressutskick.

–  Att få komma till en toppklubb i Sverige med målet att vinna SM-guld och med en tydlig ambition att spela i Europa känns både spännande och inspirerande. Det är en möjlighet i min fortsatta handbollskarriär och den vill jag absolut ta. Det ska bli oerhört utvecklande både som handbollsspelare och på det personliga planet att få komma till HK Malmö, nya lagkamrater och ny tränare. Stian är en kompetent tränare som gjort att många spelare fått en fin utveckling i HK Malmö, säger Daniel Ekman.

– Daniel är en fantastisk spelregissör, en av ligans vassaste och mest sevärda spelare på sin position. Vi är mycket nöjda med att Daniel valde oss för sin fortsatta karriär, säger ordföranden Jörgen Rasmusson.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close