FotbollKlubbarNyheterTrelleborg FF

Trelleborgs FF skriver kontrakt med målvakten Philip Mårtensson

Trelleborgs FF har gjort klart med den 25-årige målvakten Philip Mårtensson. Han kommer närmast från division 1-klubben Torns IF och kontraktet gäller för två år.

– Philip är en målvakt vi haft ögonen på ett tag. Han har varit i träning hos oss under 2018 och har visat styrka både på träningen hos oss och under säsongen i Torns IF. Han är en talangfull målvakt som är redo att ta nästa steg i karriären, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör och sportchef i Trelleborgs FF i ett pressmeddelande.

Philip har vaktat målet i Torns IF sedan 2017. Tidigare har han spelat i BK Olympic och LB07. Fotbollskarriären började dock i Eriksfälts FF (numera Lindeborgs FF).

– Philip är en målvakt med bra spelförståelse och som, med sina 188 centimeter, har en bra räckvidd. Dessa egenskaper har han verkligen visat prov på under de senaste säsongerna. Det ska bli spännande att se och följa Philips utveckling med ännu bättre förutsättningar, säger Kristian Haynes, tränare i Trelleborgs FF.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close