Nyheter

Landskrona BoIS tappar försvarare till Varberg

Philip Ljung följer inte med Landskrona BoIS ner i division ett.
Den lovande försvararen har skrivit på ett kontrakt med Varberg, som kvalade sig kvar i Superettan.

Under säsongen 2018 spelade Ljung 15 matcher för Landskrona BoIS, varav tio från start.
På klubbens hemsida uttalar sig Daniel stålhammar och Philip själv.
– Philip är en spelare från egna led som som varit uppskattad i både senior- och ungdomsverksamheten. När han fick chansen till fortsatt spel på Superettannivå ville vi inte stå i vägen och hittade därför en bra lösning för alla parter. Nu önskar vi Philip stort lycka till i framtiden, säger Daniel Stålhammar fotbollsansvarig i BoIS styrelse.
– Jag vill rikta ett stort tack till de tränare som hjälpt mig på min resa i Landskrona. Både under ungdomsåren och i A-laget. Stort tack även till alla de som hjälpt till runt om i klubben och supportrarna. Nu önskar jag BoIS och mina gamla lagkamrater ett stort lycka till framåt, säger Philip.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close