FotbollNyheter

Stark trio fortsätter att spela i Ariana

Norlla Amiri, Saber Azizi och Edriss Hushmand fortsätter att spela i Ariana FC.

Alla tre kom till Ariana FC i somras efter spel i betydligt högre serier och blir viktiga kuggar i division 5-nykomlingen nästa år.

– Självklart är jag glad över att stanna och fortsätta att vara med på resan till de högre divisionerna. Utmaningen att ta Ariana till eliten är vad som driver oss tre. Dessutom har vi fått in en fantastiskt duktig tränare samt duktiga spelare. Harmonin i truppen är god och framtiden ser ljus ut, säger Norlla Amiri, som även är ordförande i föreningen.

Nye tränaren Erol Bekir har redan fått ett par starka nyförvärv att jobba med. Som Skånesport tidigare berättat har Ariana FC gjort klart med Walid Shams och Mohammed Ryahi från Malmö City FC, Delawar Zadran från Kvarnby IK och Ali Jagori från IFK Malmö.

Ariana FC ska i år spela i division 5 södra med följande lag: AIF Barrikaden, BK Skansen, Hyllie IK, IFK Klagshamn, Klagstorps IF, MF Pelister, Oxie SK, Skabersjö IF, Skegrie BK, Skurups AIF och Vellinge FF.

Ariana FC spelar sina matcher på Hyllie IP i Malmö.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån (Norlla Amiri i Lunds BK)

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close