IK PanternIshockeyNyheter

Jonatan Bjurö och Pantern överens om att bryta kontraktet

Pantern och Jonatan Bjurö har kommit överens om att avbryta kontraktet.

Den 28-årige Jonstorpfostrade målvakten kommer istället att satsa på sin jobbkarriär. Som ersättare har Pantern kallat tillbaka Tim Hultstrand från Mörrum.

– Med Lars Volden och Tim är vi bra rustade och behöver inte göra något mer, det vill säga rekrytera utifrån, säger Panterns ordförande Peter Nilsson.

Den här säsongen har Jonatan Bjurö stått i åtta av de 32 hittills spelade matcherna. Förra säsongen kom han upp i 21. Innan dess spelade han i bland annat MODO, Björklöven, Västerås IK, Sparta Sarpsborg och AIK. Han gjorde också ett antal matcher för IK Pantern, då i division 1, redan 2010-11 utlånad från Malmö Redhawks.

– Vi vill tacka Jonatan Bjurö för hans insatser i IK Pantern. Jonatan är en väldigt omtyckt lagkamrat som alltid sätter laget och prestationen i första rummet. Som människa sprider han en professionell och seriös stämning runt sig, där ordning och reda är hans signum både på och utanför isen, säger Panterns tränare och sportchef Victor Stråhle.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close