FotbollMalmö FFNyheter

Superettan-nykomlingen Mjällby får låna två MFF-spelare

Malmö FF lånar ut Pavle Vagic och Felix Konstandeliasz till Mjällby AIF. Lånen gäller hela säsongen 2019.

– Jag tror att Mjällby är en bra plats för dem. De kommer att få en duktig och driven tränare i Milos Milojevic och han kommer att hjälpa dem i utvecklingen. Dessutom ligger det nära Malmö, vilket underlättar för oss att följa dem nära, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson i ett pressutskick och fortsätter.

– Det är två spelare som vi tror väldigt mycket på. Nu behöver de speltid på elitnivå för att kunna ta det sista steget in i vårt representationslag.

Pavle Vagic spelade under hösten i Jönköpings Södra och lånades ut dit i samband med att MFF skrev ett A-lagskontrakt med honom. Där spelade den 18-årige mittfältaren/anfallaren tolv matcher i Superettan och gjorde ett mål. 19-årige mittfältaren Felix Konstandeliasz är lärling i A-truppen och lånas nu ut för första gången.

Konstandeliasz har ett kontrakt med MFF som gäller till och med 2019 och Pavle Vagic skrev i somras ett A-kontrakt som gäller till och med 2021.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close