Nyheter

Yonathan Getachew tillbaka i Kristianstad FC

Efter en höstsäsong i Västerås SK återvänder mittfältaren Yonathan Getachew till Kristianstad FC.

KFC:s sportchef Dennis Nanasi och tränaren Besnik Llazani är mycket nöjda med det senaste nyförvärvet.

– Det är en mycket bra och trevlig grabb både på och vid sidan av plan. Att han hörde av sig och ville tillbaka, visar ju trots allt att vi gör något rätt och bra, säger Dennis Nanasi till KFC:s hemsida.

– Jag har alltid gillat Yonathan som spelare. Det var jag som låg på för att vi skulle ta hit honom i våras och jag tror att han har mycket kvar att visa. Han kan användas på flera positioner på mittfältet, säger Besnik Llazani.

Den förra sejouren i Kristianstad FC blev kort. 21-årige Yonathan Getachew är fostrad i Helsingborgs IF, men skrev inför säsongen 2016 på för IK Frej Täby. Säsongen 2018 värvades han till KFC och hann med 15 matcher från start och ett inhopp innan han lämnade för Västerås SK.

– Det känns riktigt skönt att vara tillbaka. Det var mycket struligt i våras, men jag trivdes annars bra med klubben, laget och tränarna Besnik Llazani och Neven Ozegovic, säger Yonathan Getachew till Kristianstad FC;s hemsida.

Foto: Bildbyrån (från tiden i IK Frej)

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close