Nyheter

Lindgren lämnar IFK Kristianstad efter säsongen

Det har spekulerats, spridits rykten och skvallrats om Ola Lindgrens framtid i IFK Kristianstad.
Nu bekräftar han via Kristianstadsbladet att det inte blir någon fortsättning i mästarklubben.

– Jag har följt med lite i tidningarna och jag hade ett samtal med Jesper (Larsson, sportchef i IFK Kristianstad) i går. Det kommer att bli så att jag lämnar. Sedan är det ett tråkigt sätt att få reda på det när det står i tidningarna och att en av de tilltänkta tränarna ringer, säger Ola Lindgren till Kristianstadsbladet.

Vem som kommer att ta över Kristianstad är inte officiellt. I skrivande stund har inte ens klubben presenterat något officiellt pressmeddelande. Det enda som kan ristas i sten är att Ola Lindgrens betydelse för IFK Kristianstads sportsliga utveckling har varit enorm.

Ljubomir Vranjes har tidigare beskrivits som ett av de hetaste namnen till att ta över, men nu verkar det inte bli så. Uppgifter till Skånesport gör gällande att HK Malmös tränare Stian Tönnesen står högt upp på listan – han har dock kontrakt med Malmö även över 2019.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close