Nyheter

TFF:s nätverksresa till Liverpool – ”ett klockrent koncept”

Att resa i grupp på fotbollsresor utomlands är ett populärt alternativ.
När Trelleborgs FF anordnade en nätverksresa till Liverpool valde man det säkra kortet och bokade genom LA Travel.
– De kunde erbjuda ett upplägg där allt fungerade, allt från bra lunchställen till biljetter och boende. Det gjorde att vi kunde fokusera på att utveckla nätverket optimalt, säger Hasse Mattisson, försäljningschef i TFF.
 

Den 10-12 december drog TFF iväg på en nätverksresa till England och en av de hetaste matcherna på de brittiska öarna på länge: den avgörande Champions League-gruppspelsmatchen mellan Liverpool och Napoli.

– Totalt var vi 30 stycken. TFF har ett inarbetat nätverk som verkligen samarbetar och skapar möjligheter för varandra. Att kunna göra en sådan här resa har funnits i tankarna länge och det blev en succé.

Varför lockade Liverpool?

– Dels för att det var Champions League med Liverpool-Napoli ena kvällen – dels för att det gick att kombinera med andra vardagliga grejer som besök på Beatlesmuseumet. Liverpool är en fantastisk stad på många sätt och passar perfekt att utforska tillsammans.

– Jag tror definitivt att resan gjorde nätverksgruppen mer sammansvetsad. Eftersom allt runt omkring fungerade så smidigt fanns det utrymme att boka in en konferens på hotellet för att bygga vidare på det vi skapat i TFF de senaste åren. Det i sig förbättrar möjligheterna att göra affärer och rekommendera varandra – det finns mycket vinning med det.

Hur var själva resan rent praktiskt?

– LA Travel har ett helt klockrent koncept. Allt bara flöt på. Det märktes väldigt tydligt att de har varit i den staden mååånga gånger och kan varenda hörna. De löste det bra med lunchrestauranger och matrestauranger, transfers och boende. Sådana detaljer är viktiga.

– Själva matchen var enormt häftig med ett troligt tryck på läktaren i en direkt avgörande match. Det är svårt att säga att det luktade framgång när vi kom in på stadion, men nästan så var det. För oss fotbollsälskare var det fest i 95 minuter, säger Hasse Mattisson och avslutar:

– Vi kommer att åka på fler nätverksträffar. LA Travels gav oss mersmak på England och feedbacken från deltagarna har varit ”det här vill vi göra om”.

Just nämnda LA Travel arrangerar kontinuerligt resor till Liverpool, både till hemma- och bortamatcher (komplett schema här). En sportslig delikatess är naturligtvis Champions League-matchen mellan Liverpool-Bayern München den 19 februari. I samband med den resan kommer Glenn Hysén att vara med i förgrunden, troligen med hela sitt TV-team som gör Kanal 5-programmet ”Hyséns värld”. Även Sami Hyypiä deltar i arrangemanget kring Bayern-matchen.

Ett annat av av de hetare arrangemangen just nu är ett arrangemang som äger rum den 27 april – Skandinavisk Legends Tour med Glenn Hysén, i samband med matchen Liverpool-Huddersfield.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close