FutsalNyheter

FC Rosengård Futsal jagar fortsatt serieledning

Under söndagen reser FC Rosengård Futsal till Jönköping för ett tufft möte med FC Real i kampen om topplaceringar. – Vi är redo, bara vinst gäller, säger lagets tränare, Francis Maciel da Costa.

Fem fem raka segrar i bagaget är det ett inspirerat och självsäkert FC Rosengård som reser till Jönköping för toppmöte med FC Real. Man har seriesegern i egna händer med två matcher kvar att spela. Imorgon ska FC Real bli ännu ett hinder på vägen att avklara.

Känslan inför morgondagens match?

– Den är bra, grabbarna är taggade. Det kommer bli en tuff match men vi är redo. Bara vinst gäller imorgon, säger Francis Maciel da Costa.

Hur ser du på resterande del av titelracet?

– Vi har stora möjligheter, allt  egna händer. Vi kommer göra allting för att vinna och för att fortsätta vara serieledare.

Ni har en väldigt stark form – vad beror det på, tror du?

– Vi försöker spela och tänka futsal, inte inomhusfotboll. Det är ett krav som jag ställer på grabbarna och det fungerar bra. Spelarna vill vinna och har varit väldigt fokuserade under året. Fler lag har chansen, men vi ska göra allt för att vinna.

Hur är status i morgondagens spelartrupp?

– Väldigt positiv, måste jag säga. I övrigt har vi bara en spelare som saknas inför imorgon. Annars är det en full trupp som är rejält taggad, avslutar Francis Maciel da Costa.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close