IK PanternIshockeyNyheter

Pantern-supportrarna tillbaka mot Västerås

Under söndagen höll IK Panterns supporterfalang, Black Panter, ett extrainsatt medlemsmöte för att besluta kring framtiden. Bland annat slogs det fast att man återvänder till Malmö Isstadion redan till kommande hemmamatch mot Västerås. 

Under inledningen av den pågående säsongen har IK Pantern fått klara sig utan sin passionerade supporterfalang, Black Panter. I protest mot klubbens styrelse har man valt att bojkotta klubbens matcher genom utebliven fysisk närvaro. Istället har supportrarna huserat på en restaurang i Malmö, där man stötta laget framför tv-rutan.

Under kvällen höll Black Panter ett extrainsatt medlemsmöte, och på sin Facebook-sida skriver man efteråt att man “kommer återvända till Malmö Isstadion för att stötta Panterns spelare, som tyvärr har kommit i kläm på grund av att ingen lösning på nuvarande konflikt med IK Pantern ännu har kunnat nås”. Denna konflikt ska vara grundad i ett missnöje från Black Panter mot klubbens sportsliga ledning.

I de tre första matcherna av IK Panterns återkomst till Malmö Isstadion var det gratis inträde. Enligt rapport slöt en ansenlig skara publik upp(runt 900 personer, ett högt antal för att vara IK Pantern) – men därefter har publiken svikit.

– Vi vill föra vår talan på plats i stadion i fortsättningen, samtidigt som vi vill stötta laget, som ju behöver all support de kan få när man ser hur åskådarantalet störtdök efter de två inledande gratismatcherna, säger Black Panters styrelseledamot, Björn Fager Bengtsson.

IK Pantern möter Västerås under fredagen den 18:e januari, hemma i Malmö Isstadion.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close