FotbollNyheterTorns IF

Torn-anfallaren väntas skriva på för Superettan-klubb

Han har spottat in mål Torns IF under det senaste året. Nu är 21-årige Astrid Seljmani, enligt källor till Skånesport, nära en ny klubb: Superettan-laget Varberg BoIS. En affär som väntas bli klar inom de närmaste dagarna. 

Astrit Seljmani kom till Torns IF från FC Rosengård inför säsongen 2018. Trots sin ringa ålder har anfallaren redan etablerat sig på en hög nivå, där han sedermera fortsatt prestera. 13 mål på 28 matcher blev det för Seljmani under den gångna säsongen.

Ett lyckat 2018 i division 1 har, enligt källor till Skånesport, sett anfallaren ta nästa kliv i karriären och ansluta till Superettan-klubben Varberg BoIS. Nyheten väntas bekräftas inom kort.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close