FotbollNyheterTorns IF

Torns IF förstärker med etablerad duo

Torns IF:s har haft ett hektiskt övergångsfönster med spelare in och spelare ut på hög frekvens. Senast i raden av nytillskott är Fredrik Bergman och Anton Kinnander. 

Fredrik Bergman kommer senast från Stockholmsfotbollen, där han representerat bland annat IFK Lidingö och Djurgårdens IF:s U-lag. 24-åringen har vunnit skytteligan i juniorallsvenskan från sin mittfältsposition i DIF, och dessutom erbjudits ett lärlingskontrakt av den allsvenska föreningen. Senast från Lidingö kommer han för att  stärka upp Torns IF:s mittfält.

– Det är en väldigt målfarlig, offensiv mittfältare, som vi kommer ha stor nytta av framöver, säger Torns IF:s huvudtränare, Richard Ringhov.

Den andra förstärkningen, Anton Kinnander, är en anfallare som kommer från Eskilsminne IF. Han är fostrad i Eskilsminne och Helsingborgs IF. För HIF har han bland annat gjort inhopp i Allsvenskan säsongerna 2014 och 2015. Anfallaren gjorde 20 mål för Eskilsminne 2017, när de då, precis som Torn, tog sig upp i division 1. Han ses som en naturlig ersättare till Astrit Seljmani, som närmar sig en flytt till Varberg BoIS.

– Anton är en naturlig målskytt, det visar inte minst hans statistik. Han kommer hjälpa oss mycket kommande säsong, säger Richard Ringhov.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close