FotbollNyheterTorns IF

Konkurrens på målvaktsposten i Torns IF

Efter att tidigare förstakeepern Filip Mårtensson lämnat för Trelleborgs FF har Torns IF varit i behov av att fylla luckan mellan stolparna. Nu har man gjort det. In kommer Felix Jakobsson, som väntas konkurrera med en nyligen skadefri Svante Hildeman.

Spelarna i fråga är Felix Jakobsson och Svante Hildeman, som ansluter från Eslövs BK respektive Kristianstad FC. Bland de två finns det inget uttalat förstaval, utan de kommer utsätta varandra för en kontinuerlig konkurrenssituation. 

Felix Jakobsson kommer från en stark säsong med Eslövs BK. Laget lyckades avancera till division 1 kommande säsong och i denna bedrift var målvakten en viktig del. Svante Hildeman har figurerat i Torns IF:s trupp under drygt 1,5 år, dock utan att spela. Han ska tidigare ha drabbats av en elak fingerskada, vilken rehabiliterats bort först under hösten.

– Det är två jämna målvakter, som vi tror kommer pressa fram det bästa hos varandra, säger Torns IF:s huvudtränare, Richard Ringhov.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close