skanesport_desktop-panorama-1

IK PanternIshockeyNyheter

Björn Svensson återvänder till Malmö – klar för Pantern

Björn Svensson kommer att spela i IK Pantern resten av säsongen.

Med den värvningen får Pantern in massor med rutin och offensiv styrka till matcherna som återstår i HockeyAllsvenskan. 32-årige Björn Svensson kommer närmast från spel i Zagreb och har spelat totalt 414 SHL-matcher i Timrå, MODO, Malmö Redhawks och Färjestad. Utöver det har han två Allsvenska säsonger i Redhawks och utlandsspel i Schweiz och Tyskland. Kroatiska Zagreb spelar i den österrikiska ligan.

– En solid spelare med näsa för målet, användbar i alla spelformer. Björn som person är en lugn kille och trygg i sig själv. Mycket professionell i sitt yrke, är alltid väl förberedd och ger sitt allt för att vinna hockeymatcher, säger Panterns tränare och sportchef Victor Stråhle till klubbens hemsida.

I Zagreb gjorde Björn Svensson 20 poäng på 35 matcher.

Björn Svensson kommer inte att vara med redan i kvällens match mot Västerås i Malmö Isstadion. Däremot räknar IK Pantern med att han ska debutera i hemmamatchen mot Leksand på måndag.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close