skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack: Möt Cina Wikeborg

Snart fyra år i föreningen med ansvar för marknadsföring och sedan en tid tillbaka ansvar för privatförsäljning. Kvinnan som ansvarar bl.a. för försäljning av årskort och MFF-shopen. Möt Cina Wikeborg.
Det blir snack om motivet till årets årskort tillsammans med Behrang Safari och hans barn. Vi pratar om supportrarnas engagemang som drivmotor i Malmö FF, positivt som negativt. Hur starkt är Malmö FF som varumärke, internationellt som nationellt. Samhällsengagemangets vikt i form av Henke Stiftelsen och jobbet med Ronald McDonald  hus. Vi pratar om framtiden för försäljningen på MFF-shopen och om vikten av att vidareutveckla webbshopen. Hur påverkas årskortsförsäljningen och försäljning av lösbiljetter av de sportsliga framgångarna? Detta och mycket mer i avsnitt 149 av Blått Snack. Vid sidlinjen Ole Törner från Skånesport och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close