FotbollNyheterTorns IF

Tidigare i Västerås – nu återvänder mittfältaren till Torns IF

Torns IF har varit aktiva under övergångsperioden och en hel del nyförvärv har äntrat A-truppen. Senast i raden är mittfältaren Dylan Kosic Sulaiman, som återvänder efter ett par säsonger inom Västerås-fotbollen. 

Känslan att återvända till Torn?

-Det känns riktigt bra, jag känner många i laget sedan förra gången jag var där, så det är kul att vara tillbaka. Särskilt när det går så bra för klubben också, säger 25-åringen till Skånesport.

Varför blev det just Torn nu för din del?

-Jag har haft lite kontakt med “Kalle”(Richard Ringhov, Torns tränare) efter att jag slutade där och han visste att jag skulle flytta tillbaka till Lund inför denna säsong – så det var egentligen inge snack om vart jag skulle spela i år. Jag har även följt Torns IF från Västerås, så jag känner fortfarande för klubben.
Dylan Kosic Sulaiman i Västerås SK-tröjan. Foto: Bildbyrån
Vad känner du att du kan tillföra till laget?
-Jag tror att jag kan tillföra en del rutin och att vara en ledare på planen. Förhoppningsvis så ska jag tillföra poäng också.
Vad är du för typ av spelare?
Jag är bolltrygg spelare som kämpar för laget. Gillar att slå den avgörande passningen.
Skulle du säga att du är en bättre spelare nu än när du lämnade Torn?
Absolut! Sist jag spelade i Torns IF så var de i tvåan, därefter har jag hunnit med två säsonger i VSK i division 1, där jag utvecklats mycket, avslutar Dylan Kosic Sulaiman.
Joel Ask
Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close