skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyNyheterRedhawks

Flera Redhawksspelare på landslagsuppdrag

Tidigare under onsdagen blev Anton Olsson och Rasmus Perlman uttagna i Team 16-landslaget, och för någon dag sedan fick Linus Cronholm, utlånad till IK Pantern, beskedet att han ska iväg på landslaguppdrag med Team 19-landslaget. Nu står det klart att även Helge Grans och Oskar Magnusson får dra på sig landslagsdressen i februari.

Helge Grans(vänster) och Oskar Magnusson(höger). Foto: Bildbyrån

Det svenska Team 17-landslaget matchar i en femnationersturnering i Tranås den 6-10 februari och två Redhawksspelare finns med i truppen. Det rör sig om Helge Grans och Oskar Magnusson, som kommer att representera blågult i matcherna mot Finland, Ryssland, Tjeckien och USA.

Under hösten har Grans hunnit med att A-lagsdebuter och han har medverkat i fem SHL-matcher samt två drabbningar i Champions Hockey League.

Oskar Magnusson har varvat spel i Redhawks J18- och J20-lag. Hittills under våren har han varit med i samtliga matcher i J20 SuperElit Fortsättningsserie, där det väntar matcher mot Skellefteå och Timrå i helgen.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close