Eskilsminne IFFotbollNyheter

Edman förblir Eskilsminne trogen

I fjol klev den 57-faldige landslagsmannen Erik Edman in som assisterande tränare i Eskilsminne IF:s herrtrupp. Under onsdagen meddelade klubben att han gett klartecken för att fortsätta uppdraget även under 2019.

Förläggningen innebär att Erik Edman kommer bilda tränarpar med goda vännen Mattias Lindström, som tog över huvudtränarrollen i mitten av november förra året.

– För det första tycker jag att Eskilsminne IF är en fantastisk förening. För det andra så har tidigare tränaren Martin Pringle och spelarna lagt en mycket bra grund för fortsatt utveckling, berömmer Erik.

– Jag upplevde fjolåret som mycket givande och det var verkligen kul att jobba med laget. Jag ser fram emot att kunna medverka så mycket som mina civila tagande ger möjlighet till under 2019, tillägger han i ett meddelande till klubbens hemsida.

Edman kommer fortsatt kombinera tränarjobbet med det sidoknäck han gör inom sport-tv.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close