skanesport_desktop-panorama-1

FC RosengårdFotbollNyheter

FC Rosengård värvar dansk landslagsback

Ytterligare en meriterad spelare ansluter till FC Rosengårds trupp. Med över två dussin landskamper för det danska landslaget väntas Mie Leth Jans bli en viktig kugge i den kommande säsongens spelartrupp. 

Mie Leth Jans är 24 år och kommer närmast från Manchester City. Hon har tidigare spelat för Bröndby, Ballerup-Skovlunde och Dragör. Mittbacken är välmeriterad när det kommer till landslagssammanhang. Under 2019 kommer hon bära tröjnummer 2.

Sportchef Therese Sjögran om värvningen:
-Vi har haft koll på Mie under en lång tid. Hennes speltid i Manchester City har varit begränsad och detta är en chans för henne också att få mer tid på plan och vara betydelsefull för ett lag. Tyvärr har en skada gjort att hon kommer vara borta ett tag, säger sportchefen Sjögran till klubbens hemsida.

-Jag är enormt glad och stolt över att ansluta till FC Rosengård. Det är en klubb jag altid har haft en dröm om att spela för. På grund av deras sportsliga ambitioner, spelstil, goda rykte och, självklart, guldchanser. Jonas(Eidevall, FCR:s huvudtränare) är dessutom en tränare som jag har stor respekt för, som jag ser fram emot att arbeta tillsammans med, säger nyförvärvet själv till klubbens hemsida.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close