FotbollNyheterTrelleborg FF

Trelleborgs FF tappar Alexander Blomqvist till Sundsvall

Trelleborgs FF föll ur Allsvenskan, men det blir fortsatt spel i högstaligan för mittbacken Alexander Blomqvist. Nu är det klart att han ska spela för GIF Sundsvall.

– Alexander har varit med på Trelleborgs FF:s resa till att etablera sig i elitfotbollen och han har varit en väldigt god ambassadör för klubben. Samtidigt har Alexander hela tiden varit öppen och rak med sina ambitioner om att spela i högsta ligan. Vi önskar Alexander varmt lycka till i GIF Sundsvall, säger managern Peter Swärdh till TFF:s hemsida.

24-åige Blomqvist har spelat i TFF sedan 2016 och i början var han utlånad från Malmö FF. Efterhand har han växt in i rollen som en tongivande spelare i TFF och utsågs också inför årets säsong till ny lagkapten.

Alexander Blomqvist hade kontrakt med Trelleborgs FF även 2019 och GIF Sundsvall har köpt loss honom.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close