IshockeyNyheterRedhawks

Både dam- och herr-match i Malmö Arena under lördagen

Lördagskvällen bjuder på en historisk match. För första gången någonsin flyttar Malmö Redhawks damlag in i Malmö Arena, när Trollhättan kommer på besök. Tjejerna kliver på isen strax efter att SHL-matchen mellan Redhawks och Mora är över.

Det drar ihop sig i DamEttan Södra. Redhawks och Karlskrona gör upp om förstaplatsen, som ger fortsatt kvalspel upp till SDHL under våren. Just nu sitter Karlskrona i förarsätet, två poäng före Redhawks, något som innebär att det är viktigt att spela hem en seger mot Trollhättan i morgon kväll.

Då är det dags för den första historiska dammatchen i Malmö Arena. Klockan 19:00 släpps pucken och tjejerna kliver ut på isen för uppvärmning strax efter att SHL-matchen mellan Redhawks och Mora är slut.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close