IshockeyRedhawks

Nichlas Torp lämnar Malmö Redhawks

Efter tre månader i klubben står det nu klart att Nichlas Torp lämnar Malmö Redhawks. Bortamatchen mot Djurgården blev den sista för backen i Redhawksdressen, och han fortsätter nu på annat håll. 
I slutet av oktober anslöt Nichlas Torp, 29, på ett korttidskontrakt, för att bredda Redhawks tungt skadedrabbade backsida. Sammanlagt har den defensivt starke backen hunnit med 22 SHL- och fyra CHL-matcher i klubben, men nu lämnar han Redhawks för att fortsätta karriären på annan destination.
– Vi vill tacka Nichlas för hans tid i Malmö Redhawks. Han är en kanonkille, som varit väldigt uppskattad i omklädningsrummet och en back som spelat extremt uppoffrande på isen. Vi önskar honom all lycka i framtiden, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.
– Jag är jätteglad över att jag fick möjligheten att komma till klubben och har trivts hur bra som helst från dag ett. Jag hoppas att det går riktigt bra för Redhawks, både den här säsongen och i framtiden, säger Nichlas Torp själv till klubbens hemsida.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close