FC RosengårdFotbollNyheterUppåkra IF

FC Rosengårds-stjärnan valdes in i Uppåkra IF:s styrelse

FC Rosengårds målvakt Zecira Musovic valdes ikväll in i Uppåkra IF:s styrelse.

– Det är helt fantastiskt att Zecira Musovic tackat ja till vår styrelse. Med hennes fotbollserfarenheter från högsta elitnivå och starka engagemang för allas lika värde oavsett bakgrund och kön hoppas vi få in nya tankar och ökad dynamik i styrelsearbetet, säger Anders Haskel, omvald ordförande i fotbollssektionen i ett pressutskick.

Zecira Musovic valdes för en period av två år.

– Det känns otroligt spännande att vara en del av Uppåkra IF:s styrelse. Jag ser fram emot att vara med och bidra till fortsatt utveckling av föreningen på flera olika plan, säger Zecira Musovic.

Uppåkra IF är med cirka 500 aktiva medlemmar den klart största idrottsföreningen i Hjärup och en av de största i Staffanstorp kommun, dit Hjärup tillhör. Föreningen erbjuder verksamhet för flickor och pojkar i alla åldrar från fem år upp till seniorverksamheten. På seniorsidan spelar Uppåkra IF i division 2 på dam- och 5 på herrsidan.

– När föreningen under 2019 firar sitt 70-årsjubileum är det från en position som kanske är starkare än någonsin. Detta sett såväl till föreningens mycket stabila ekonomi som till den sportsliga verksamheten, säger Anders Haskel och fortsätter.

– Jag hoppas också att Zecira Musovic som den positiva förebild hon är ska kunna bidra till att stärka
vår ungdomsverksamhet i allmänhet och vår omfattande och framgångsrika dam- och
flickverksamhet i synnerhet.

Parallellt med fotbollskarriären har Zecira Musovic nyligen tagit en kandidatexamen i ekonomi.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close