skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö FFNyheter

Prespa Birlik hämtar målvakt i GAIS

19-årige målvakten Ferhat Soydan lämnar GAIS A-trupp för spel i KSF Prespa Birlik.

Ferhat, som mest spelat i U19 och U21-laget, började sin karriär i BK Häcken där han spelade fem år i ungdomslagen innan det blev två år i akademin och efter det det en flytt till GAIS.

– Det känns fantastiskt att skriva på för Prespa Birlik. Jag vill bara flytta hit (Malmö) så fort som möjligt och köra igång. Det kommer att vara riktigt kul och spännande att spela för PB, säger Ferhat Soydan till klubbens hemsida.

– Jag är en målvakt som är ganska stark fysiskt och mentalt samt positiv och vill hjälpa, pratar väldigt mycket med spelarna och stöttar dem. Jag tror väldigt mycket på mina fötter och reflexer och bra spelförståelse samt kommunikation.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close