skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyNyheterRedhawks

Hardt lämnar Redhawks – ryktas klar för SHL-konkurrent

Nichlas Hardt, 30, har inte haft en roll och speltid som han själv önskat under säsongen. Med anledning av detta lämnar han nu klubben. Enligt Expressen är forwarden klar för Växjö Lakers.

Forwarden Nichlas Hardt har under säsongen inte spelat så pass mycket som han själv önskat. Istiden ligger på lite drygt tio minuter per match, något som dessutom minskat de senaste veckorna när Nichlas stundtals återfunnits utanför de fyra ordinarie formationerna. Med anledning av detta har Nichlas indikerat att han vill lämna för att få mer speltid.

Enligt Expressen är Hardt klar för spel hos SHL-konkurrenten Växjö Lakers. Men Redhawks sportsliga ledning är förtegen. – Inga kommentarer, säger sportchefen Patrik Sylvegård till Expressen.

– Nichlas är en härlig kille som alltid gett allt för laget, både på och utanför isen. Vi vill inte stoppa honom från att få mer speltid någon annanstans och har därför gått med att låta honom gå. Vi vill passa på att rikta ett stort tack för hans insatser i Malmö Redhawks och önskar honom ett stort lycka till i den fortsatta karriären, säger klubbens sportchef, Patrik Sylvegård, till klubbens hemsida.

– Jag vill tacka mina medspelare, alla fans och hela klubben för de fantastiska stunder jag haft i Redhawkströjan under de här tre säsongerna. Malmö Redhawks har och kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och jag vill önska alla i och runt klubben ett stort lycka till, säger Nichlas Hardt till klubbens hemsida.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close