IshockeyMalmö RedhawksNyheter

Redhawks lånar forward från Växjö

Malmö Redhawks förstärker forwardsbesättningen med Pontus Netterberg, 26. Han ansluter på lån från Växjö Lakers och kommer att representera Redhawks under resterande del av säsongen. – Pontus är en forward som är skicklig med pucken och som besitter ett bra skott, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård till klubbens hemsida.

Den 26-årige ytterforwarden lånas in från Växjö Lakers och kommer att representera Malmö Redhawks under resterande del av den här säsongen.

– Vi tror att Pontus kan hjälpa oss den här säsongen och ser fram emot att se honom i spel i Redhawkströjan. Det är en forward som är skicklig med puck och som besitter ett bra skott. Han är även stark på pucken och vet vad som krävs för att vinna efter vårens SM-guld, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Den här säsongen är Pontus tredje i SHL med Växjö Lakers. Hittills under 2018-19 är han noterad för sex mål och sammanlagt tio poäng.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close