IshockeyNyheterRedhawks

Ersättaren Nihlstorp hyllas: ”Ser jäkligt bra ut”

Under lördagen återfinns Malmö Redhawks i Gävle för att tampas med Brynäs om viktiga poäng SHL-tabellen. Lagets huvudtränare, Peter Andersson blickar fram emot uppgiften. -Det är alltid tuffa matcher här, säger han till klubbens hemsida. 

Efter många om och men har Malmö Redhawks börjat få vind i seglen. Dock kommer man senast från en förlust mot Luleå – en förlust man hoppas kunna få lördagens motståndare, Brynäs, att betala för.

Redhawks aktuella tabellplacering håller laget utanför topp 6 – men då har man en match tillgodo.

Christopher Nihlstorp kliver in mellan stolparna när Malmö Redhawks tar sig ann Brynäs. Foto: Bildbyrån

Oscar Alsenfelt och Lars bryggman är två viktiga pjäser, som inte satt på det plan som under fredagen flög laget norrut. Ersättare för de två tidigare nämnda blir Henrik Hetta, samt inlånade Mora-målvakten Isak Wallin(som dock får agera båsöppnare). Christopher Nihlstorp går in mellan stolparna – och han hyllas av sin tränare.

– Han var grymt bra mot Djurgården och ser jäkligt bra ut på träningarna här, så jag är övertygad om att han kommer göra en bra match imorgon.

Matchen mot Brynäs är den sista innan det stundande landslagsuppehållet.

– Det är alltid tufft att komma hit och spela. Det gäller för oss att göra en bra match, säger Peter Andersson och fortsätter:

– Det är viktigt att vi är på tå och inte tar ledigt innan, utan att vi är beredda. Det är viktigt att vi fokuserar på det vi ska göra, och inte för mycket på dem, avslutar Peter Andersson.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close