skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack: Möt Anders Pålsson

Han är är tillförordnad ordförande i Malmö FF och han är även valberedningens förslag till ny ordförande i föreningen. Möt den skånska näringslivsprofilen med ett stort himmelsblått hjärta, Anders Pålsson.
Ett samtal om den jobbiga tiden efter Håkans Jeppssons hastiga bortgång innan jul och om hur man blickar framåt efter något så svårt. Anders berättar även om sin egen MFF-bakgrund både som ungdomsspelare (205 u-matcher i föreningen) och tiden som ungdomstränare. Det blir snack om hur Anders ser på styrelsearbetet och framtiden för föreningen. Nyfiken på blivande MFF-ordföranden? Svaren får du i veckans avsnitt av BLÅTT SNACK. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close