FotbollNyheter

Rutinerade Alexander Nunez Cona klar för Ariana FC

Ariana FC har förstärkt truppen med rutinerade Alexander Nunez Cona.

Den 37-årige backen har haft Erol Bekir som tränare i Bunkeflo IF/LB07 och även spelat tillsammans med honom. Nu plockar alltså nye Ariana-tränaren Bekir in Nunez Cona när han ska komplettera försvaret.

– Det känns väldigt bra att vara klar för Ariana, det är en tuff klubb med en tydlig målsättning, men samtidigt är stämningen fantastisk i omklädningsrummet och klubben andas kärlek, säger Alexander Nunez Cona till Ariana FC:s hemsida.

Han har en gedigen bakgrund i flera klubbar på hög nivå. Bland lagen han spelat för finns Malmö FF, IFK Malmö, LB07 (Bunkeflo IF), FC Rosengård, Lunds BK (bilden), Höllvikens GIF och FC Höllviken samt KSF Kosova. Han var även en tid utlandsproffs i Zeyar Shwe Myay FC i Burma.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close