FotbollLandskrona BoISNyheter

BoIS värvar ”sista pusselbiten”

Landskrona BoIS gjorde under tisdagen klart med ytterligare ett nyförvärv till A-lagstruppen. Det är 28-årige ytterbacken Jonathan Asp som skrivit ett ettårskontrakt med klubben. -Jonathan var den sista pusselbiten, säger huvudtränaren Billy Magnusson till klubbens hemsida. 

Efter en längre sejour i Trelleborgs FF har Jonathan Asp hunnit med att representera Åtvidaberg i Superettan och kommer senast från Notodden FK i den norska andraligan. På meritlistan finns även spel i de svenska ungdomslandslagen inklusive en U21-landskamp.

– Det känns kul att komma till en anrik klubb som Landskrona BoIS. Det är en intressant förening som har goda ambitioner så det ska bli kul att komma igång, säger Jonathan Asp till klubbens hemsida.

Landskrona BoIS huvudtränare, Billy Magnusson, ser nyförvärvet som det sista tillskottet till A-truppen.

– Jonathan har meriter från en högre nivå än Divison 1 och kommer bidra med nyttig rutin för de yngre spelarna. Detta lyfter vår träningsmiljö ännu mer och ger oss ytterligare spets på ytterbackspositionerna, säger han och fortsätter:

– Jonathan var den sista pusselbiten. Vi kommer fortsätta lyfta upp U19-spelare kontinuerligt under säsongen och dessutom fortsätter Patrick Nwadike att träna med laget. I övrigt är vi klara och nu är det fullt fokus på att förbereda oss inför säsongen, avslutar Billy Magnusson.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close