FotbollMalmö FFNyheter

MFF plussar på ett år på kontraktet med Lasse Nielsen

MFF och den danske backen Lasse Nielsen är överens om en kontraktsförlängning på ett år. Eftersom det var två år kvar på det gamla kontraktet han skrev när han kom till Malmö FF från belgiska KAA Gent i januari 2017 är han nu MFF-spelare till och med säsongen 2021.

– Jag har varit här i två år och trivs jättebra i föreningen. Vi har fin sammanhållning i gruppen och atmosfären som våra supportrar skapar på matcherna är inspirerande. Jag ser fram emot att försöka ta tillbaka SM-guldet nästa säsong, vinna cupen och spela i Europa igen, säger den 31-årige dansken i ett pressutskick.

Den föregående säsongen noterades han för 27 allsvenska matcher och var den i truppen som spelade flest minuter i serien. Han startade också samtliga 14 matcher i kval- och gruppspelet i Europa.

– Lasse har visat under de senaste två åren vilken viktig spelare han är för oss. Han är alltid redo att spela och med det täta matchandet under hösten var han en klippa i försvaret. Nu har vi enats om ett nytt avtal och vi är nöjda med att få behålla Lasse i ytterligare ett år, konstaterar MFF:s sportchef Daniel Andersson.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close