HandbollHK MalmöNyheter

HK Malmö förlänger med mittsexan Mattias Kvick

Mittsexan Mattias Kvick och HK Malmö har kommit överens om en kontraktsförlängning på två år. Det nya avtalet sträcker sig därmed till utgången av säsongen 2020/21.

– Jag är nöjd med helheten och trivs mycket bra i HK Malmö. Det händer mycket i klubben och det är kul att få vara en del av det. För egen del känner jag att jag har mer att utveckla och mer att ge. HK Malmö är en professionell klubb med en tydlig ambition att vinna SM-guld. En ambition som jag delar och gärna vill vara med och bidra till, säger Mattias Kvick i ett pressutskick.

Mattias är född 1991 och har Cyrus i Jönköping som moderklubb Till HK Malmö kom han från IFK Ystad.

– Mattias har under sin tid i HK Malmö utvecklats på ett mycket positivt sätt. Vi är otroligt glada att Mattias väljer att fortsätta sin karriär hos oss. Mattias är en viktig kugge i vårt anfallsspel säger Jörgen Rasmusson, ordförande i HK Malmö och får medhåll av tränaren Stian Tönnesen.

– Mattias är en ren anfallsspelare och en av de bästa på linjen i Handbollsligan. Det gläder oss att han väljer att stanna.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close