skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack: Möt Tom Prahl

General Prahl är tillbaka i Blått Snack. Om scouting av motståndare under fotbolls VM  och om en ovanligt kort försäsong och stormatch runt hörnet för MFF. Men inget är omöjligt. Himmelsblå funderingar tillsammans med guldtränare Tom Prahl.
Det blir snack om hur scoutingen i svenska fotbollslandslaget går till både inför och under matcher. Inför stundande Chelsea äventyr för de himmelsblå minns Tom hur han slog dåtidens storlag Blackburn och var på väg att välta jätten Lazio. Vi pratar om vikten av ordentlig fysträning och längre träningspass, något som har kommit tillbaka under Uwe Rösler. Detta och mycket mer i avsnitt 152 av BLÅTT SNACK. Ciceroner som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close