FotbollNyheterTrelleborg FF

TFF svagt i förlusten mot Dösjöbro IF

Under lördagen spelade Trelleborgs FF:s damer en träningsmatch mot kommande seriekonkurrenten Dösjöbro IF. En match som slutade med 4-2-förlust, trots att TFF stod för ledningsmålet.

Trelleborgs FF:s damer kommer närmast från en finalförlust i Nils Holgersson Cup. Under lördagen hoppades man få revanschers sig i form av ett bra resultat i träningsmatchen mot Dösjöbro IF. Något som man inte lyckades uppfylla.

– Vi möter ett Division 1-lag som blev fyra ifjol. Vi får lite svar på vad som krävs i vår serie. Även om vi kanske är lite tyngre tränade än dem, men vårt passningsspel är horribelt idag, säger damernas huvudtränare, Hans Malmgren, till klubbens hemsida, och fortsätter:

– Vi är inte på tårna, vi gör det jättesvårt för oss själva. I försvarsspelet är vi sent in. Där är inte jättemycket att ta med sig idag än att det är – en enorm väckarklocka. Det ska inte vara för lätt, vi ska ha saker att jobba på. Nu fick vi lufta hela truppen. Vi får tugga vidare, inte mer med det. Vi ska ju vara klara i april, avslutar Hans Malmgren.

Nästa match för Trelleborgs FFs damer är redan på onsdag mot Hittarps IK.

 

Joel Ask

Foto: Trelleborgs FF

Relaterade artiklar

Back to top button
Close