FotbollHässleholms IFNyheter

HIF förlänger med Charlie Weberg

19-årige Charlie Weberg satt på ett utgående kontrakt med HIF. Nu har han tecknat på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2021.

Inför säsongen 2017 skrev Charlie Weberg på sitt första A-kontrakt efter att ha varit i HIF sedan han var tolv år gammal. Han har hittills spelat 60 A-lagsmatcher och det står nu klart att det blir en fortsättning i klubben för försvararen.

– Det var ett enkelt val för mig att stanna i HIF. Jag trivs med allt i klubben, som jag känner är på uppgång, och jag vill vara en del av den resan. Med lagkamraterna och förtroendet jag fått från tränarna känner jag att detta är helt rätt för min utveckling, säger Charlie i ett pressmeddelande.

Per-Ola Ljung ser fram emot att tillsammans med sin stab fortsätta hjälpa Charlie vidare i hans utveckling.

– Vi är naturligtvis glada över att samarbetet med Charlie fortsätter. Vi ska tillsammans göra allt vi kan för att han ska nå sin fulla potential och fortsätta utvecklas i positiv riktning.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close